Trilogie Vanaf 2001 heeft Leo Klinkers de 'methode Klinkers' vastgelegd in een drietal boeken.
image Trilogie
blank

Faya Lobi

Klinkers & Hovens Public Policy Consultants heeft een back office in Nederland en een front office in Suriname. De Surinaamse vestiging – onder de naam Bestuurskundig Adviesbureau Faya Lobi – houdt zich bezig met projecten, analyses en opleidingen in de publieke en private sector.

In opdracht van de Interamericam Development Bank (IaDP) en de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) werd in 2007 het rapport geschreven  Gaps and Opportunities for New Business Creation and Small and Microenterprise Development in Suriname. In 2010 verscheen, in opdracht van de Europese Unie en het Suriname Business Forum het rapport Gemakkelijker kunnen ondernemen in Suriname: de weg naar zelfredzaamheid.

Wie in Suriname zaken wil doen moet weten hoe daar de hazen lopen, hoe die hazen heten en waar ze zijn te vinden. De back office beschikt over vele contacten in de Surinaamse publieke en private sector, kent de zakelijke, maatschappelijke en sociaal-economische ontwikkelingen, weet waar kansrijke sectoren liggen, kent de arbeidsmarkt, doorziet de bureaucratische voetangels en klemmen (onder meer op het vlak van bouwen en huisvesting) en kan daarom potentiële investeerders begeleiden bij het doen van marktonderzoek.

Voor meer informatie over begeleiding bij marktonderzoek in Suriname kunt u contact opnemen via 00597-8583232

of stuur een bericht.

Zie ook elders op deze website.